Szolgáltatásaink

Irodánk a mindenkor hatályos jogszabályok, irányelvek és állásfoglalások figyelembevételével, az Önök érdekeit mindenkor szemelőtt tartva, a következőkben fesorolt szolgáltatásokkal áll. Egyéni vállalkozók, Betéti Társaságok, Korlátolt Felelősségű Társaságok, Non-Profit Szervezetek rendelkezésére.

berszam2pipajel Könyvvezetés:

A bizonylatok a mindenkor hatályos, adó és számviteli törvény szabályainak megfelelően kerülnek feldolgozásra. Analitikus nyilvántartások vezetése, folyamatos ellenőrzés, és egyeztetés. Bevallások elkészítése, továbbítása a hatóságok felé. Zárlati munkák elvégzése, komplett beszámoló készítése és határidőben történő továbbítása. Teljes körű ügyintézés, és hatóságok előtti képviselet. Megbízóink folyamatos tájékoztatása a vállalkozás pénzügyi-gazdasági helyzetéről.

pipajel Bérszámfejtés, munkaügyi szolgáltatás:

Az alkalmazottak bejelentésével kapcsolatos feladatok ellátása, teljes bérügyvitel. Munkaszerződések, és az esetleges módosításainak elkészítése. Bérszámfejtési feladatok ellátása. Társadalombiztosítási szaktanácsadás. Táppénzigénnyel kapcsolatos feladatok ellátása. Havi adatszolgáltatások teljesítése az adóhivatal felé. Foglalkoztatással kapcsolatos komplett tanácsadás.

pipajel Adótanácsadás:

Segítségnyújtás az adójogszabályok, a számviteli törvény, és egyéb adókkal kapcsolatos jogszabályok rendelkezéseinek konkrét gazdasági esemélyekkel kapcsolatos értelmezésében. Adótervezés, adóoptimalizálás. Folyamatos tájékoztatás, az adókat és a számvitelt érintő törvények változásairól.

company profile2

pipajel Cégalapítás, jogi képviselet:

Igény szerint biztosítunk jogi képviseletet kedvezményes áron szerződött partnereinknek.

pipajel Könyvvizsgálat:

Könyvvizsgálónk, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara minősített könyvvizsgálója.

pipajel Egyéb számviteli szolgáltatás:

Számviteli politika, számlarend, és egyéb kötelező szabályzat elkészítése. Adatszolgáltatás a KSH-hoz benyújtandó bevallásokhoz, igény esetén a bevallás elkészítése. Korábbi adóévek könyvelésének átvilágítása, esetleges újrakönyvelése. Átalakulással, kiválással, végelszámolással, felszámolással kapcsolatos feladatok ellátása.

2019  Express Profit Könyvelőiroda