Irodánk

apeh

Irodánk immár húsz éves szakmai múltra tekint vissza. Társaságunk könyveléssel, adó- és gazdasági tanácsadással foglalkozik. A két évtizedes működés alatt, Gödöllő egyik vezető könyvelő irodája lettünk. Jelenleg mintegy százötven vállalkozás számára végzünk könyvelést, adó, számviteli és üzletviteli tanácsadást, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést. Ügyvédi hátterünk lehetőséget nyújt a cégbejegyzéstől a cég megszűnéséig szakmai segítséget nyújtva végigkövetni egy vállalkozás minden lépését. A folyamatosan változó és egyre szigorúbb jogszabályi környezetben kollégáink folyamatos és naprakész továbbképzése ad garanciát szolgáltatásaink magas színvonalára. Irodánk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE), valamint a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületének tagja. 

" A jó könyvelő cég nem csak dolgozik mint egy gép, hanem gondolkodik is! Nem csak adatokat rögzít, hanem összegez, elemez, tanácsot ad, minden vállalkozást egyediként kezel, alkalmazkodik Önhöz, rugalmasan reagál az Ön kéréseire. Azaz kiszolgálja Önt."

A legnagyobb elismerés ügyfeleink bizalma!

A könyvelő a vállalkozó bizalmi partnere. Ezért választáskor nemcsak az a fontos, hogy a könyelő szakértője legyen munkájának, mérsékelje az adófizetési kötelezettségeket, ne kövessen el hibákat és ne legyen magas a díja, hanem az emberi rokonszenv, a kialakuló bizalom is nagyon fontos tényező.

 Miben nyújtunk többet mint egy kisebb könyvelőiroda ?

Először is, a kisebb irodákkal ellentétben, nálunk a munkatársaink között, minden terület szakértője megtalálható. Többek között közgazdászok, mérlegképes könyvelők, társadalombiztosítási szakelőadók, okleveles adószakértők. Munkánkat jogászok, illetve minősített okleveles könyvvizsgáló segíti. Szolgálatásaink árait ügyfélkörünk magas létszáma miatt, versenyképes szinten tudjuk tartani.

Amit kínálunk Önnek ...

Szakértelmet, szaktudást, precizitást, megbízhatóságot, figyelmet, rugalmasságot, és nem utolsó sorban folyamatos tájékoztatást!  Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel és kéréseikkel. Rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket gazdasági helyzetükről, időben értesítjük az aktuális befizetésekről, így nincs megdöbbenés, meglepődés és kapkodás.

Naprakész számviteli szoftvert használunk ...

A rendszeres kapcsolattartás és kommunikáció elengedhetetlen a vállalkozó és a könyvelője között. Irodánk egy magas színvonalú, a jogszabályváltozásokkal naprakész, komplett számviteli rendszert használ, ( http://catconsulting.hu) melynek köszönhetően azonnali és mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást tudunk adni partnereink részére a gazdálkodásukat érintő bármely kérdést illetően. Az adatokat, kimutatásokat, legyen az  akár egy egyszerű munkáltatói igazolás, munkaszerződés, főkönyvi kivonat, évközi mérleg, cash flow, likviditási, adósságszolgálati, jövedelmezőségi mutató stb. akár elektronikusan, e-mailen is azonnal továbbítani tudjuk.

Szakmai felelősségvállalás ...

taxescal4Biztonság! Minden ügyfelünkkel egy mindenre kiterjedő részletes szerződést kötünk a könyvvezetésről, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, így mindkét fél számára előre meghatározott keretek között folyhat a közös munka.Az elvégzett munkáért természetesen teljeskörű szakmai felelősséget vállalunk.  Irodánk a Generali-Providencia Zrt-nél kötött szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

vpont láncba tartozó Vállalkozó Szemléletű Könyvelő Iroda 

Irodánk rendelkezik a "Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda" licencével.

 

Kollégáink

 

Torda-Zaják Andrea - ügyvezető igazgató       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Gallyas-Bácskai Eszter - irodavezető - mérlegképes könyvelő    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Markgráf Erikamérlegképes könyvelő  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Magyar Krisztina - bérszámfejtő, TB ügyintéző  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Hornok Edina - mérlegképes könyvelő   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Tóth Ilonamérlegképes könyvelő  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Komlódi Istvánné - bérszámfejtő, TB ügyintéző  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

dr. Kozóné Vadas Kármen  -  mérlegképes könyvelő  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Pokoláné Bálint Júlia - mérlegképes könyvelő  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2020  Express Profit Könyvelőiroda