Díjak, szolgáltatások

visaDíjaink a legtöbb esetben egyénileg kerülnek megállapításra. Árainkat elsősorban a könyvelési tételszám, a könyvvezetés módja, és a bevallási gyakoriság figyelembevételével állapítjuk meg. Az alkalmazottak létszáma szintén befolyásolja a havi munkadíjat. Fontos elmondani, hogy egy igazán jó könyvelő cég nem 10.000 forintért dolgozik, hiszen annak a könyvelő cégnek amely mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, költségei vannak. De a jó könyvelő díja nem is megfizethetetlen! Célszerű tehát mérlegelni: előbb utóbb több milliós APEH bírság, vagy egy korrekt, elérhető árért: biztonság, anyagi felelősségvállalás, tájékozottság, szakértelem, rugalmasság, számon kérhetőség, precizitás.

Önnel közösen - egyedileg alakítjuk ki díjazásunkat, figyelembe véve az egyéni igényeket. 

Ossza meg velünk az elvárásait, találjuk ki közösen, milyen szolgáltatásokra lenne szüksége. Mi nyitottak vagyunk! Hívhat telefonon, várjuk e-mail üzeneteit, és örömmel állunk rendelkezésére személyesen is.

Bérszámfejtés díja :

 2.500 Ft /fő/hó + áfa

Fenti összeg magában foglalja a teljes munkaügyi ügyintézés díját.Három fő alkalmazott vagy tag bérszámfejtése minden esetben ingyenes. Egyéni vállalkozó esetében a bérszámfejtésértkülön díjat nem számítunk fel.


Könyvelési alapdíjak:

Egyéni vállalkozók:   8.000 Ft+áfa/hó-tól

Betéti társaságok   : 15.000 Ft+áfa/hó-tól

Kft-k                      :  20.000 Ft+áfa/hó-tól


Éves zálati díj

A fenti havi könyvelési díjnak megfelelő összeg.


Tanácsadás 

Külön díjat nem számítunk fel, a havi könyvelési díj tartalmazza.  Egyéb esetben 5.000 Ft/óra.


Kötelezően elkészítendő szabályzatok

Szabályzatonként 15.000 Ft + áfa/db

2019  Express Profit Könyvelőiroda